www.eme-ad.com    Начало За Нас Продукти Качество Партньори Контакти
Фирма ЕМЕ АД, Смолян е създадена през 1973 година. Разположена е на площ 25 000 кв. метра. Тук се съхраняват и развиват опитът и постиженията в областта на контактните и комутационни елементи за електротехническата промишленост, радиотехниката, електрониката и битовото машиностроене.

Процесите на производство са съобразени с изискванията на българския и международния пазар. Изделията са съпроводени с удостоверение за качество и отговарят на европейските норми за безопасна работа.

Фирма ЕМЕ АД е партньор на известни фирми като: Schneider Electric Bulgaria Ltd, FESTO Production Ltd, Phoenix Contact, Tyco Electronics, Hummel AG и др.

Дружеството поддържа добри делови контакти, както с българските си партньори, така и с чуждестранни фирми. Произвежда готови изделия и инструментална екипировка за фирми от Германия, Иран, Русия, Турция, Македония и др.

Разработката и внедряването на нови изделия се осъществява с високо квалифицирани специалисти, с богат опит в конструирането и изработка на нестандартна екипировка – шприцформи, многостъпкови щанци, сложни автоматни и щанцови детайли,галванични покрития и др.

Проектирането и изработването на инструментална екипировка се извършва на CAD-CAM системи и прецизни металообработващи машини с CNC управление. Добрата и гъвкавата организация и наличието на завършеност на цикъла на производството във фирма ЕМЕ АД позволява да се изпълняват поръчки с гарантирано качество, при конкурентни цени и срокове.

Начало | За Нас | Продукти | Качество | Партньори | Контакти © 2016 ЕМЕ АД